Workshops

Hoe gaan we te werk

De volgende workshop gaat door op zaterdag 14 maart van 10u30 tot ongeveer 14u00.  We bekijken de rijke geschiedenis van de jiaozi en leren samen van a tot z hoe dit proces in elkaar zit.  We gaan samen verschillende degen maken en kleuren met het sap van groenten.  Daarna maken we een drietal vulllingen (surf&turf, vegetarisch en seizoensgerecht) en een bijpassende saus.

Het moeilijkste maar ook het mooiste is dat we daarna leren hiermee verschillende vormpjes te maken, die ieder op zich een betekenis en een verhaal hebben maar er ook zeer appetijtelijk en verleidelijk uit zien.

Nadat we samen hebben genoten van onze zelfbereide lunch, krijgen jullie het recept met de verschillende stappen, die als documentatie kan dienen, mee naar huis.

Inschrijven

De workshop zal met maximaal 12 personen doorgaan op de aangekondigde tijdstippen, inschrijven doe je via mail waarna je inschrijving definitief is bij betaling.  De prijs per persoon voor deze workshop is 48 euro (incl. materiaal, ingrediënten, lunch (zonder alcoholische dranken)).

Voor groepen gelieve contact op te nemen via het contactformulier.