Workshops

Hoe gaan we te werk

De volgende workshops zijn nog niet gepland, volg ons op sociale media voor de volgende update. We doen elke dag twee sessies. In de voormiddag is er eentje van 10u00 tot 13u00. In de namiddag is de sessie van 15u00 tot 18u00.  We bekijken de rijke geschiedenis van de jiaozi en leren samen van a tot z hoe dit proces in elkaar zit.  We gaan samen verschillende degen maken en kleuren met het sap van groenten.  Daarna maken we een drietal vulllingen (surf&turf, vegetarisch en seizoensgerecht) en een bijpassende saus.

Het moeilijkste maar ook het mooiste is dat we daarna leren hiermee verschillende vormpjes te maken, die ieder op zich een betekenis en een verhaal hebben maar er ook zeer appetijtelijk en verleidelijk uit zien.

Nadat we samen hebben genoten van onze zelfbereide lunch, krijgen jullie het recept met de verschillende stappen, die als documentatie kan dienen, mee naar huis.

Inschrijven

De workshop zal met maximaal 12 personen doorgaan op de aangekondigde tijdstippen, inschrijven kan via mail naar info@lunsjes.be. Uw inschrijving is pas definitief wanneer deze door ons werd bevestigd. De prijs per persoon voor deze workshop is 48 euro (incl. materiaal, ingrediënten, lunch (zonder alcoholische dranken)).