Workshops

Hoe gaan we te werk

De volgende workshops zijn gepland op 23 april 2023, volg ons op sociale media voor de volgende update. We doen elke dag twee sessies. In de voormiddag is er eentje van 11u00 tot 14u30. In de namiddag is de sessie van 16u00 tot 19u30.  We bekijken de rijke geschiedenis van de jiaozi en leren samen van a tot z hoe dit proces in elkaar zit.  We gaan samen verschillende degen maken en kleuren met het sap van groenten.  Daarna maken we een drietal vulllingen (surf&turf, vegetarisch en seizoensgerecht) en een bijpassende saus.

Het moeilijkste maar ook het mooiste is dat we daarna leren hiermee verschillende vormpjes te maken, die ieder op zich een betekenis en een verhaal hebben maar er ook zeer appetijtelijk en verleidelijk uit zien.

Nadat we samen hebben genoten van onze zelfbereide lunch, krijgen jullie het recept met de verschillende stappen, die als documentatie kan dienen, mee naar huis.

Inschrijven

De workshop zal met maximaal 12 personen doorgaan op de aangekondigde tijdstippen, inschrijven kan via mail naar info@lunsjes.be. Uw inschrijving is pas definitief wanneer deze door ons werd bevestigd. De prijs per persoon voor deze workshop is 48 euro (incl. materiaal, ingrediënten, lunch (zonder alcoholische dranken)).